MARBRES GERSANS

ELS NOSTRES SERVEIS

Marbres Gersans utilitza materials idonis per a taulells amb alta resistència a les taques, al ratllat, al foc, a la calor, gel i desglaç. Reduïda absorció de l’aigua i material incombustible.

Disposem una gran varietat de colors per adaptar-se a qualsevol estil de cuina i treballem amb marques prestigioses com Silestone, Dekton , Neolith i Naturamia .

Els nostres productes incorporen els més exigents controls de qualitat.

Marbres Gersans utilitza materials de primera qualitat per a revestiments d’exteriors i interiors amb versatilitat de formats, gruixos de 8 mm, 12 mm i 20 mm segons necessitat. Àmplies possibilitats de dissenys, formats , detalls i colors.

Els revestiments que utilitzem són de reduïda porositat i amb bon manteniment i facilitat de neteja.

Disposem d’una amplíssima varietat de marbres i granits de les més prestigioses cases del mercat actual. Fem servir sempre materials de primera qualitat.

A Marbres Gersans comptem amb professionals altament qualificats per al seu tall, col.locació i acabat.

L’arquitectura actual sap que la façana d’un edifici, no té només un valor estètic, sinó que influeix de gran manera en la protecció dels components estructurals de l’envoltant i l’eficiència energètica de l’edificació.

En façanes enganxades és molt important seleccionar els adhesius apropiats. En cas de ser necessari, podrien usar-se ancoratges mecànics.

Marbres Gersans està especialitzada en l’Art Funerari, oferim una àmplia gamma de làpides. Pel millor dels records, pel nostre afecte, pel seu significat , per la seva memòria …

Es selecciona el millor material sigui marbre , granit o quars, aplicant sempre les millors tècniques d’elaboració.

Sense cap tipus de compromís atendrem la seva petició.

Ubicació

 

Ctra. de Montblanc, 197

43206 - Reus, Tarragona

Contacte

Horaris

 

Dilluns a Divendres:

08h a 13h / 15h a 18h

Dissabtes: 

Nomes emergències

Z

Serveis

 

  • Cuines
  • Façanes
  • Banys
  • Taules
  • Escales
  • Interiorisme
  • Art Funerari

 

ca