Taulells de cuines de qualitat a Reus

Fabricació i venda de tota classe de taulells de qualitat a Reus. Els millors taulells per les seves reformes de cuines a Reus es troben en Marbres Gersans

taulells de cuina qualitat Reus Dekton

Per a l’elaboració dels nostres taulells de cuina utilitzem principalment granits tant nacionals com d’importació i compactes de quars.

La utilització de marbres per a taulells de cuina no era considerada una “bona opció” donades les característiques d’aquestes pedres, però gràcies a l’evolució dels productes per a tractament de superfícies que reforcen les característiques físiques dels marbres poden ser utilitzats per a taulells de cuina.

Tipus de taulells de cuines de qualitat Marbres Gersans Reus

Encimeres de marbre a Reus

El marbre és un material bell i versàtil per naturalesa. Sempre s’ha considerat elegant, i precisament pel seu caràcter noble és combinable amb molts altres materials. Resisteix la temperatura, l’aigua i el pas de temps.

Si vols fer reformes de cuines a Reus amb taulells de marbre, contacta amb nosaltres.

Encimeres Dekton 

El Dekton és una superfície artificial que imita el marbre, granit i altres textures de pedra natural. De manera similar al marbre es pot utilitzar en cuines, però amb el benefici afegit de poder oferir sempre l’acabat desitjat. A més ofereix plaques de dimensions grans sense talls i una porositat pràcticament nul·la. En canvi, comparat amb el marbre, gràcies a nul·la porositat té resistència a taques, decoloració solar, impactes i ratllades. És el material perfecte per a aplicacions en exterior per la seva resistència a la llum solar.

Encimeres Silestone 

El Silestone és un altre tipus de superfície artificial que imita el marbre, granit i altres pedres naturals amb avantatges semblants al Dekton. En primer lloc és més assequible que el Dekton, però el seu ús ideal és en interiors per evitar que l’afecti l’exposició perllongada a llum solar. És més, la seva resistència a ratllades, taques i cops ho fan la selecció principal per a les reformes de cuines de pisos, cases, adossats.

Els principals avantatges de granits, marbres i compactes per a taulells de cuina són la vida útil i facilitat de manteniment conservant la seva bellesa i qualitat original.

Si vols fer reformes de cuines a Reus amb taulells de marbre, granit, Dekton o Silestone contacta amb nosaltres.

Sol·licita el teu pressupost sense compromís per reformes de cuines a Reus i rodalia

ca