Taulells de cuines de qualitat a Reus

Varietat en taulells de cuines de qualitat a Reus

Fabricació i venda de tota classe de taulells de qualitat a Reus. Els millors taulells per les seves reformes de cuines a Reus es troben en Marbres Gersans

Per a l’elaboració dels nostres taulells de cuina utilitzem principalment granits tant nacionals com d’importació i compactes de quars.

La utilització de marbres per a taulells de cuina no era considerada una “bona opció” donades les característiques d’aquestes pedres, però gràcies a l’evolució dels productes per a tractament de superfícies que reforcen les característiques físiques dels marbres poden ser utilitzats per a taulells de cuina.

Taulells de cuines a Reus
Taulells de cuines a Reus

Tipus de taulells de cuines de qualitat Marbres Gersans Reus

Encimeres de marbre

El marbre és un material bell i versàtil per naturalesa. Sempre s’ha considerat elegant, i precisament pel seu caràcter noble és combinable amb molts altres materials. Resisteix la temperatura, l’aigua i el pas de temps.

Si vols fer reformes de cuines a Reus amb taulells de marbre, contacta amb nosaltres.

Encimeres Dekton

El Dekton és una superfície artificial que imita el marbre, granit i altres textures de pedra natural. De manera similar al marbre es pot utilitzar en cuines, però amb el benefici afegit de poder oferir sempre l’acabat desitjat. A més ofereix plaques de dimensions grans sense talls i una porositat pràcticament nul·la. En canvi, comparat amb el marbre, gràcies a nul·la porositat té resistència a taques, decoloració solar, impactes i ratllades. És el material perfecte per a aplicacions en exterior per la seva resistència a la llum solar.

Encimeres Silestone

El Silestone és un altre tipus de superfície artificial que imita el marbre, granit i altres pedres naturals amb avantatges semblants al Dekton. En primer lloc és més assequible que el Dekton, però el seu ús ideal és en interiors per evitar que l’afecti l’exposició perllongada a llum solar. És més, la seva resistència a ratllades, taques i cops ho fan la selecció principal per a les reformes de cuines de pisos, cases, adossats.

Els principals avantatges de granits, marbres i compactes per a taulells de cuina són la vida útil i facilitat de manteniment conservant la seva bellesa i qualitat original.

Experts en tot tipus de taulells

Els taulells de cuina són una part important de qualsevol cuina, no només per la seva funcionalitat, sinó també per la seva estètica. Els materials més comuns utilitzats per als taulells de cuina inclouen granit, marbre, quars, formica i fusta. Cada material té les seves pròpies avantatges i desavantatges, des de la durabilitat i la resistència a les tacades fins a la facilitat d’instal·lació i el preu. Els taulells de granit i de marbre són populars per la seva bellesa i elegància, mentre que els taulells de quars són una opció més resistent i fàcil de mantenir. La fusta és una opció càlida i acollidora, però requereix més cura per mantenir-se en bon estat. En resum, els taulells de cuina són una inversió important per a qualsevol llar i la selecció del material adequat depèn dels gustos, necessitats i pressupost de cada persona.

Taulells de cuines a Reus

Si vols fer reformes de cuines a Reus amb taulells de marbre, granit, Dekton o Silestone contacta amb nosaltres.

Sol·licita el teu pressupost sense compromís per reformes de cuines a Reus i rodalia

ca