Taulells de qualitat Reus

Taulells de qualitat a Reus – Marbres Gersans

Si busques el millor taulell de cuina o bany a Reus contacta amb nosaltres!

Busques taulells de qualitat per la teva cuina?

Taulells de cuina de qualitat de  GRANIT a Reus

Els taulells de granit són una de les més emprades en reformes de cuina i cuines noves a Reus. El granit és una roca natural, de gran durabilitat, per això és molt indicada per a taulells. A més, per la seva composició densa i gairebé no porosa té menys debilitat que altres pedres naturals, però presenta els dissenys únics de les pedres naturals. Ho tens en una gran varietat de colors i resulta ideal per a cuines d’estètica atemporal.

Taulells de qualitat a Reus granit

Taulells de cuina de marbre de qualitat a Reus

El marbre és un material natural de gran bellesa, elegància i fàcil de treballar, que s’ha anat imposant com a tendència de disseny a la cuina, no només com a superfícies de treball sinó com revestiments de parets, mobles i de múltiples objectes. Per la seva sensibilitat als àcids en el seu estat sense tractar, és millor utilitzar els taulells de marbre a zones de menys ús de la cuina i per als taulells de bany.

Els taulells de marbre són més sensibles a l’ús que les de granit per això necessiten tractaments protectors.

Taulells de qualitat a Reus

Taulells de cuina de qualitat Silestone a Reus

Gràcies a les característiques de Silestone, l’aplicació en taulells suposa una perfecta elecció per convertir la teva cuina en un lloc únic. Silestone, única superfície de quars amb vint-i-cinc anys de garantia, permet configurar els teus espais com vulguis, combinant entre la seva gran varietat de colors i textures i maximitzant l’aprofitament de l’espai.

El silestone destaca per la seva mínima porositat que el fa molt durable i resistent a les taques.

Taulells de qualitat a Reus silestone

Taulells de bany de marbre, silestone o granit

Silestone

Silestone, líder mundial en superfícies de quars, presenta unes característiques idònies per al seu ús en taulells de bany. Sense juntes, sense taques, sense ratllades. El principal avantatge de l’Sileston és el seu índex d’absorció baixíssim i un nombre mínim de juntes. Per això la superfície de bany roman inalterable després del seu ús diari.

Dekton

El Dekton és visualment i al tacte igual a l’Silestone amb la diferència de tenir major resistència a les altes temperatures i fins a resistir a la intempèrie, el que li fa ideal per a taulells d’exteriors.

Pots cuinar sense por sobre aquesta superfície, tallar i utilitzar qualsevol aliment o producte químic, perquè no és un material porós, per tant res penetrarà en ell. A més, la seva residència a la calor és tal, que fins i tot hi ha vitroceràmiques d’inducció que permeten cuinar sobre el Dekton.

taulells qualitat reus

Mármol

El taulell és un dels llocs més habituals en els que solem trobar el marbre en les cambres de bany. En primer lloc, sempre resulta més assequible posar un taulell de revestir totes les parets o, fins i tot, els sòls per això sol ser la primera opció per millorar l’aspecte en reformes amb pressupost més modest.

El marbre és una bona elecció per als fogons, ja que és un material bastant durador i resistent, sempre que el tractem com es mereix i li donem un tractament d’impermeabilització i protector. Si no ho fem, com és porós, haurem de tenir cura de no tacar-amb determinats productes, ja que podria absorbir-los i deixar taques difícils d’eliminar.

Si necessites taulells de qualitat a Reus contacta amb nosaltres

Els millors taulells de marbre, granit, dekton, silestone de Reus les trobes en Marbres Gersans

ca